Filmerna

SAGAN OM RINGEN

HANDLING

Sagan om Ringen: Härskarringen
I den första delen av berättelsen får den unge hoben Frodo Bagger ärva en ring av sin släkting Bilbo. Men det är inte vilken ring som helst - det är Den enda ringen, och den ger fullständig makt åt bäraren. Det är därför Sauron, herren av Mordor, vill komma åt den för att med dess hjälp kunna styra över hela Midgård och göra invånarna till sina slavar. Tillsammans med en skara trogna vänner - Brödraskapet bestående av hober, människor, en trollkarl, en dvärg och en alv - måste Frodo föra Ringen genom Midgård till Domedagsberget där den en gång smiddes och förstöra den för alltid...

KÖP FILMEN

HÄR

SAGAN OM DE TVÅ TORNEN

HANDLING

Sagan om de två tornen
Sagan om de två tornen är fortsättningen på Sagan om Ringen. Frodo och Sam fortsätter in till Mordor på uppdrag att förstöra den enda Ringen, medan deras förra kumpaner Vidstige, Legolas, Gimli, Merry och Pippin får nya allierade och anfaller Sarumans Isengård. Samtidigt faller en växande skugga över Midgård och Saurons armé marscherar till Gondor. Kriget om Ringen har börjat.

KÖP FILMEN

HÄR

SAGAN OM KONUNGENS ÅTERKOMST

HANDLING

Sagan om Konungens återkomst 
Gondor förbereder sig för krig mot mörkrets makter och ringen färdas långsamt med Frodo mot Mordor för att om möjligt förstöras.

KÖP FILMEN

HÄR

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.